Blog

Kommok a kommról

Sokszor hallottam azt a kifejezést, hogy a feltételezés az üzlet halála. Ugyanakkor a kommunikációval kapcsolatban folytatott tanulmányaim során értettem meg valójában, hogy pontosan mit is jelent ez. Erről írok most Neked.

Ez a kérdés állandóan ott van a képzéseimen, hiszen a telefonálás az értékesítésben és az MLM-ben is egy olyan terület, amitől a legtöbben félnek, tartanak, ami a legtöbb kudarcot okozza!

A napokban a metrón akaratomon kívül fültanúja voltam egy beszélgetésnek. Azaz inkább egy "beszélgetésnek". Kommunikációnak nem nevezném, hiszen az gondolatok cseréjét jelenti - és ebben az esetben egyetlen gondolatsor volt csak jelen. De mindjárt ki is részletezem.

Többen kérdezték, miről fog szólni az ingyenes telefonálási videó, amit a Hi Kommunikációs Akadémia Nyílt napján (június 16.) résztvevők kapnak meg. Ebből adok egy kis ízelítőt most.

Az ....KÉPZŐ

2017.08.06

Van egy érdekes meglátás, amit gyakran tapasztalok a tréningeken. Amikor egy bizonyos téma szóba kerül, szinte minden résztvevőnk ugyanarról számol be!

Képzeljétek el, mire ébredtem!!! Arra, hogy ma de jó lenne egy kis tréning! Erről eszembe is jutott, és el is játszadoztam a gondolattal, hogy vajon mire is szoktak ébredni az emberek?

Hi Kommunikációs Akadémia - Budapest - +36 70 77 98 987 - szia@jzsolt.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el